Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala vol canviar la dinàmica contra el San Cristobal

El CTT CER l'Escala té un nou partit de lliga, aquesta vegada a la pista del Borges. El derbi català arriba amb dinàmiques diferents, els escalencs son ben a prop de les places europees i els lleidatans trepitgen el descens. Pel que fa a futbol, l'Escala espera sumar al camp del San Cristobal.

Avui a les 6 de la tarda, el CTT CER l'Escala obre la jornada esportiva amb el derbi català contra el Borges a domicili. Els escalencs han perdut els dos últims partits contra Visit Pontevedra i Collado Mediano de Madrid. El derbi arriba amb dinàmiques completament diferents. Els anxovers tenen 5 punts mentre que els lleidatans són penúltims amb només un punt. Serà la segona vegada en aquesta temporada en què els dos equips catalans s'enfrontin. El passat octubre lluitaven per accedir als vuitens de final de l'Europe Cup, un duel que va acabar guanyant el Borges per 2 a 3. 

En futbol,l'Escala espera canviar la dinàmica de resultats aquest diumenge a les 12 contra el San Cristobal. És un nou rival directe i una nova final.

El segon equip juga diumenge a les 4 a casa contra el Camallera després de perdre el liderat a Jafre. Al Camallera hi ha jugadors escalencs com Àngel Fernández i Jeremy Van Dorne. I en bàsquet, el sènior masculí diumenge a dos quarts de sis rep la visita del Salt. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar