Publicitat
Publicitat

Obert el termini per sol·licitar la Beca de Mobilitat

La Fundació dels Oficis de l'Alt Empordà convoca la beca de mobilitat, un ajut que pot arribar a 50€ al mes per a estudiants de secundària que s'han de desplaçar per seguir els seus estudis. S'han de sol·licitar abnas del 20 de novembre vinent.

La beca de mobilitat està pensada per a fomentar la incorporació d'alumnes a cicles formatius de grau mitjà i superior així com a cursos d'especialització. Poden optar-hi aquells joves amb residència a l'Alt Empordà. S'adjudicaran un màxim de 10 subvencions per a 10 alumnes, que tindran un import de 50€ al mes durant un període màxim de nou mesos.

Aquesta beca és compatible amb els ajuts aprovats en l'últim ple de l'Ajuntament de l'Escala per a joves que cursin un grau mig o superior o un batxillerat d'una modalitat que no s'ofereixi a l'Escala.

El termini per a sol·licitar la beca de mobilitat de la Fundació dels Oficis de l'Alt Empordà s'acaba el proper 20 de novembre.Més info al web fundaciodelsoficis.com© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar