Publicitat
Publicitat

La Biblioteca de l'Escala rep més de 4.000 visitants aquesta tardor

La Biblioteca de l'Escala ha superat la primera meitat de la tardor amb un balanç de més de 4.000 visitants i 5.000 serveis de préstec. El mes de Setembre ha tingut més afluència de l'esperada i les activitats programades per la tardor també han tingut molt bona acollida. 

La Biblioteca Victor Català de l'Escala, passa revista als dos primers mesos de tardor amb unes xifres molt satisfactòries. Malgrat que l'inici de tardor sigui tradicionalment una època fluixa en visites i préstec, enguany el mes de Setembre ha superat les expectatives i han crescut els visitants i també el servei de préstec 

 

 Des de la direcció de la biblioteca posen èmfasi en que s'han recuperat les xifres d'assistència i participació d'abans de la pandèmia i això es un fet molt positiu, després d ela brusca baixada mentre va durar tota l'emergència sanitària. L'exemple més clar són les xifres de préstec , que han superat els 5.000 llibres en aquests dos mesos i també els visitants, que s'han atansat als 4.000. 

 Un dels serveis que més ha augmentat és el del préstec interbibliotecari, amb més de 600 documents i llibres entre els que la biblioteca ha servit i els que ha rebut 

 

 Encara hi ha un però important, segons les estadístiques el públic infantil a la biblioteca està punxant respecte l'adult, fet que es pot deure a que la mainada va molt carregada d'activitats extraescolars i feina. 

  

 Entre les activitats que s'han programat aquesta tardor destaquen els grups de lectura, que tots ells han completat els 25 participants com a màxim, el Cafè Filosòfic, el Biblionadons i les conferències.

  

 Entre final de tardor i Nadal, les activitats programades ja van a la baixa, però encara romanen oberts els grups de lectura tant en adults com infantils.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar