Publicitat
Publicitat

Més de 70 artistes a Les Muses

La segona edició de la Mostra d'Art Contemporani Les Muses aplegarà més de 70 artistes i permetrà visitar un total de 13 tallers i 14 espais expositius públics i privats de l'Escala. A la presentació d'avui s'ha destacat com pràcticament es dobla el número d'artistes que hi van prendre part l'any passat. 

Les Muses va néixer l'any passat amb la voluntat de posar en valor la feina d'artistes locals i de proximitat, creant un itinerari artístic uqe obre al públic espais habitualment tancats com sone ls estudis i tallers dels artistes. Però que també ofereix als artistes que no tenen taller propi altres espais públics i privats on poder mostrar las eva obra, com sóne ls museus i sales d'exposicions municipals o els comerços locals. Una bona mostra que l'aposta pren volada és l'increment d'artistes implicats que dels 40 de l'any passat passa a 71 aquest 2023.

En l'edició d'enguany, del 8 al 10 de desembre, es podran visitar 13 tallers d'artistes de l'Escala i 14 espais expositius. Entre d'altres propostes, en destaca la presentació de l'obra de l'artista americà Philip Stanton, l'exposició fotogràfica de 10 alumnes de l'institut El Pedró, l'epxosició "Fem del plàstic una obra d'art" o l'exposició "Art sense barreres" de la fundació Ager de Barcelona.El cartell de Les Muses d'enguany ha estat dissenyat per l'artista Jose María Sánchez a partir d'un cap d'estudi del fotògraf Josep Esquirol.

Un taller de fotografes impartit per Rosa Gabriela, guanyadora de la darrera Beca de Primavera de l'Escala, un taller de dibuix "au plain air" a càrrec del prestigiós pintor Manolo Sierra, la projecció del primer capítol del programa Artis dedicat a Pujolboira, el mural col·laboratiu infantil coordinat pel col·lectiu Artivisme al CER, o el recital poètic de La Divina Espai Creatiu són només algunes de les activitats que completen el programa de Les Muses d'enguany.Un festival per al qual els seus organitzadors han disposat de molt més temps per muntar que no l'any passat.

La comissària de Les Muses ha aprofitat la presentació d'avui per convidar tothom al que pretén ser un aparador i lloc de trobada de la creació local i de proximitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar