Publicitat
Publicitat

Junts demana que l'ajuntament mimi més les entitats

El portaveu de Junts a l'Escala creu que l'ajuntament no mima prou les entitats del municipi. Ho explica a la Casa de la Vila de Canal 10, on també parla de la necessitat de transport urbà i interurbà connectant amb Camallera, i dubta de la voluntat de posar solució a la cobertura de telefonia mòbil.

La secció local de Junts demana que el consistori escalenc mimi més les entitats, entenent que són fonamentals en el teixit associatiu i indispensables per a la organització d'activitats durant l'any a l'Escala.El portaveu de la formació, Jordi Roura, creu que a les entitats se'ls ofereixen serveis bàsics de suport, i qu necessiten molt més.El regidor de Junts parlava de recuperar el projecte d'hotel d'entitats i de bonificacions en serveis municipals, com podria ser la piscina, per aquelles persones que col·laboren amb les entitats del municipi, per fomentar encara més la participació.Ho explicava a La Casa de la Vila de Canal 10 on, entre d'altres, es referia al transpot interurbà com urbà. En l'interurbà considera essencial la connexió amb bus a l'estació de Camallera.

Pel que fa al transport urbà també el creu necessari, per acostar serveis als barris a la vegada que es millora l'aparcament.

Pel que fa a la telefonia mòbil, Roura es pregunta si hi ha voluntat de solucionar el problema de cobertura.Entén que tecnològicament és viable i que les afectacions de les ones electromagnètiques en la salut  són més baixes que quan es va aturar l'antena de Telefònica del nucli antic.

El programa íntegre de La Casa de la Vila es pot veure a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar