Publicitat
Publicitat

El bar de vins Uain s'alça amb el premi de bar de vins més alternatiu

El local regentat per Rafel Sabadí finalment s'ha alçat amb el premi de millor bar de vins alternatiu de tot Espanya. El bar Uain aconsegueix aquesta distinció després d'estar dos anys consecutius nominat a aquest premi. 

Aquest era el moment que es donava a conèixer que el Bar de Vins Uain de l'Escala guanyava el premi com a millor bar de vins alternatiu d'Espanya. Una distinció otorgada per la International Wine Challenge aquest dilluns al vespre a Madrid. Aquest prestigiós col·lectiu valorava la singularitat i qualitat del local 

Era el segon any consecutiu, que el local liderat per el sommelier Rafel Sabadí, optava a aquest guardó. L'any passat no va poder ser i enguany la competència era potent amb dos locals especialitzats de Bilbao i Vigo. 

El jurat va valorar especialment la combinació entre la gastronomia i el catàleg de vins que presenta Uain l'Escala, sobretot aquells vins més difícils d'aconseguir, anomenats Unicornio. Aquest premi és un pas més en el camí d'un local que obria portes al 2017 i ja s'ha consolidat com un referent. 

Aquesta distinció engreixa el extens currículum d'en Rafel Sabadí, amb reconeixements nacionals i estatals entre els que destaquen el millor sommelier jove de Girona l'any 2010, el 1r premi Vila Viniteca de tast per parelles al 2008, el campió d'Espanya del Ruinart Sommelier Challenge al 2016 o el Campió del primer tast a cegues on-line de l'any 2020.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar