Publicitat
Publicitat

En preparació el 44 aniversari de la Penya Blaugrana

Obertes les inscripcions per al dinar popular dels 44 anys de la Penya Blaugrana i per al derby Barça-Bàsquet Girona al palau blaugrana. L'aniversari es celebrarà el diumenge 19 de novembre; l'anada al bàsquet, vuit dies després.

Socis i simpatitzants de la Penya Blaugrana de l'Escala son convocats al dinar popular d'aniversari, que torna a agafar volada després de l'aturada que hi va haver per la pandèmia. Es celebra, com en edicions anteriors, a la Sala Polivalent i els interessats a assistir-hi cal que prèviament s'inscriguin. Ho poden fer a través del correu electrònic de la penya (info@pblescala.cat), per telèfon (684.457.870) o presencialment al local de la penya els dies de partit, com avui. Des de la junta, s'ha preparat la festa amb molta il·lusió.

I just una setmana després de la festa d'aniversari, hi ha programada una sortida amb Bus al palau blaugrana per assistir al derbi català d'ACB que enfrontarà el Barça amb el Bàsquet Girona.

Una sortida molt motivadora, tenint en compte que els menors poden acabar saludant els jugadors i fent-s'hi la foto a peu de pista.

Per anar al bàsquet, les inscripcions s'han de fer abans del dimarts vinent, 14 de novembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar