Publicitat
Publicitat

El CTT l'Escala, a poques hores de disputar una eliminatòria històrica

Demà dimecres a les vuit del vespre, la sala polivalent tornarà a ser escenari de competició europea, ara dels vuitens de final de l'Europe Cup. El CTT CER l'Escala rep el Polski Cukier, l'equip que compta amb Arthur Thomasz Grela, que també té fitxa amb el conjunt escalenc, però, en aquest cas per competir a la Superdivisió Masculina.

El CTT CER l’Escala tornarà a vestir-se de gala aquest dimecres a les vuit del vespre. Els escalencs tenen el primer d’anada dels vuitens de final de l’Europe Cup a la sala polivalent. És la primera vegada que s’arriba tan lluny. El rival d’aquest dimecres és de Champions, és el Polski Cukier, l’equip polonès en el qual juga Arthur Thomasz Grela, palista que també té fitxa amb l’equip escalenc. Ha estat l’anècdota que ha marcat els dies prèvies d’aquesta eliminatòria històrica pel CER l’Escala.

Aquesta eliminatòria s’havia de disputar entre l’11 i el 19 de novembre, però els visitants van demanar avançar el partit dels vuitens de final per aquest dimecres 8 de novembre a les 8 del vespre.

I abans de disputar la tornada, que serà el 19 de novembre a les 3 de la tarda a Polònia, el CTT CER l’Escala jugarà dos partits de lliga. El primer ja aquest mateix divendres contra el Borges a domicili i el pròxim divendres a casa contra l’Arteal Santiago.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar