Publicitat
Publicitat

El bar de vins Uain de l'Escala repeteix nominació a La Interntional Wine Challange

El bar de vins Uain de l'Escala encadena la segona nominació consecutiva com a millor bar de vins alternatiu a la vuitena edició dels International Wine Challenge Merchant Awards. Comparteix nominació amb locals de Bilbao i Vigo a la gala que es celebrarà avui a Madrid

Rafael Sabadí torna a estar pendent del veredicte d'un dels premis més importants de l'estat espanyol en el món del vi. Avui es coneixerà els guanyadors en totes les categories del Internacional Wine Challenge Merchand awards, l'equivalent als òscars en el món dels vins, que arriba a la vuitena edició. En el cas del sommelier escalenc i propietari del bar Uain de l'Escala, opta per segon cop seguit al premi de la categoria Millor Bar de Vins Alternatiu.

La gala, que tindrà lloc a Madrid , reconeixerà a 24 professionals de talla mundial a més a més de 5 premis atorgats des del regne unit, amb el propòsit de reconèixer diferents propostes espanyoles. L'any passat el Bar de Vins UAIN ja va estar nominat a la mateixa categoria, premi que finalment va recaure en el bar Amontillado Wine Bar & Tienda  de Saragossa. 

Repetir nominació ja es una fita molt important per un local innovador i d'un poble , que va començar la seva marxa l'any 2018. Formar part dels possibles guanyadors ja vol dir que estàs al mapa nacional d'un sector molt competitiu i amb infinitat de propostes diferents. 

Avui doncs, Rafel Sabadí pot donar un pas més cap al seu reconeixement nacional i internacional en una trajectòria en el món de l'enologia que es remunta ja a fa 15 anys.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar