Publicitat
Publicitat

El partit, que comença tard, acaba amb cinc gols, lesionats, targetes i tensió a la grada (2-3)

El FC l'Escala tanca la jornada la quinzena posició després de perdre per un ajustat 2 a 3 contra la Grama. Els visitants marcaven al tram final i la tensió es va fer present a la gradaria amb una discussió verbal que no va anar a més. El tècnic escalenc tenia divuit jugadors disponibles pel partit. Per cert, un dels assistents es lesionava i el partit va començar més tard.

El gol d'Aliou Traore a les acaballes del partit condemna al FC l'Escala, que acaba perdent per 2 a 3. Amb aquest resultat, el FC l'Escala encaixat la cinquena derrota del curs a casa contra la Grama, que als primers 5 minuts de joc ja guanyava per 0 a 2. Roger Garcia, als primers segons, i Roger Peris al minut 4 trobaven forat a la porteria defensada per Marc Quer.

Abans del descans, Jordi Xumetra feia l'1 a 2, gràcies a l'assistència de Xavi Aparicio. En la jugada, Xumi es fa mal i abandona temporalment el terreny de joc. Eric Pimentel podia haver posat l'empat a 2, però el penal no va anar cap a dins.

A la represa, amb el 2 a 2, Fortu va poder trencar l'empat, però el xut va ser fort, però mal dirigit. Genís Balaguer també ho intentava, però topava amb el porter. Ho va provar en dues ocasions. I no va ser fins a les acaballes del partit que la Grama feia el 2 a 3 final. Diana d'Aliou Traore que serveix als barcelonins sumar tres punts molt importants. Després del gol, tensió a la grada entre aficionats locals i visitants.

Josu Currais va ser expulsat (11 targetes en tot el partit) i Fortu va rebre un cop a la cara a l'interior de l'àrea que va passar desaparcebut per la tripleta arbitral. Derrota dura contra un rival directe.

El cos tècnic escalenc va tenir moltes baixes: Nacho Ferreti, Peter Valencia, Burama Danjo, Oriol Argeles, Marc Marí i Maka Konteh. I no va jugar ni Izan González i ni els juvenils Adam Oualiti ni Nil Díaz.

El partit començava 45 minuts tard  i és que un dels assistents es lesionava durant l'entrenament i en va haver de venir un altre, no de Tercera Federació sinó de Tercera Catalana.

Per cert, el segon equip empata a 2 a Jafre i en bàsquet, victòria del femení a la pista del GEIEIG per 68 a 77 i el masculí 75 a 59 a la Vall d'en Bas. El CTT CER l'Escala ha descansat perquè dimecres té el partit d'anada dels vuitens de final de l'Europe Cup a l'Escala contra l'equip polonès a les vuit del vespre.