Publicitat
Publicitat

Les estrenes per acomiadar l'octubre

Aquesta setmana arriba a la cartellera el biopic sobre l'humorista Eugenio dirigit per David Trueba i interpretat per David Verdaguer. Torroella aprofita el pont per presentar 'Los asesinos de la luna' un llargmetratge de llarga durada. I les plataformes arriben amb moltíssimes novetats, moltes d'elles per omplir catàleg.

Les cartellera s'omplen de novetats per acomiadar el mes, moltes d'elles ja les tenim disponibles doncs el pont ha avançat la seva arribada. Una d'elles és 'Saben aquell' el biopic sobre l'humorista Eugenio. L'actor David Verdaguer li dona vida sota les ordres de David Trueba. Barcelona 1960, Eugenio Jofra, treballa de joier i viu enamorat de Conchita. Junts formen el grup musical 'Els Dos', però de manera inesperada, l'Eugenio s'haurà d'enfrontar sol als escenaris i canviarà la música pels seus acudits. Al costat de la seva dona crearan el personatge icònic d'Eugenio: ulleres, vestit de negre, cubata i cigar.

'Five nights at Freddy's és una pel·lícula de terror inspirada en un popular videojoc. La història arrenca quan un home comença a treballar com a guàrdia de seguretat nocturn a un restaurant. Allà descobreix que uns animatrònics pensats per entretenir els clients es mouen de nit i maten qualsevol que es creua en el seu camí.

A, 'Vidas pasadas', ens apropem a la vida de la Nora. La seva família va emigrar de Corea al Canadà quan ella tenia 10 anys. Llavors va perdre el contacte amb un amic íntim de la infància. Molts anys després, quan estudia teatre a Nova York, es retroba amb ell gràcies a internet però ara ella està casada amb un americà.

L'any 2016 es va estrenar la comedia 'Albin.com, agencia de engaños' doncs ara set anys després arriba la seva segona entrega titulada a casa nostra 'Suegros de alquiler 2.0'. Amb pràcticament el mateix elenc veurem la nova vida de Greg, una vida sense l'agència d'enganys, tranquil·la i feliç al costat de Flo. Davant les portes del seu casament, Greg decideix que buscarà una pares de lloguer, perquè no vol presentar els seus verdaders pares: un estafador i una exactriu prono. Una vegada més la mentida se li escaparà de les mans.

Torroella estrenarà per aquest pont, la nova pel·lícula de Martin Scorsese 'Los asesinos de la luna', un llargmetratge de llarga durada inspirat en fets reals. A l'Oklahoma dels anys 20, el descobriment de petroli ha disparat l'interès en aquestes terres. Aquells que han anat a fer fortuna amb els pous comencen a aparèixer assassinats obligant l'FBI a utilitzar tot el seu enginy per descobrir els culpables.

Les plataformes acomiaden el mes amb un bon grapat de novetats, de totes elles destaquen a Apple Tv 'Esto va a doler'. Un film de ciència-ficció on la tecnologia aparella a les persones, però Anna té els seus dubtes que això sigui lícit.

 

Movistar estrena al sèrie britànica 'Domina', l'ascensió al poder de Lívia Drusil·la la dona de l'emperador August.

I Netflix estrena doblada al català 'La llum que no pots veure' una minisèrie dels creadors de 'Peaky Blinders' i amb un gran pressupost que adapta la novel·la guanyadora del Pulitzer. Durant la Segona Guerra Mundial, l'adolescent francesa Marie i el jove soldat alemany Werner es dediquen al mateix, a interceptar emissions de ràdio il·legals de l'enemic. Els seus camins s'acaben creuant a la França ocupada, on hauran de prendre decisions molt dures per sobreviure.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar