Publicitat
Publicitat

Comença un novembre decisiu pel FC l'Escala

El FC l'Escala disputa aquest diumenge el novè partit del curs a casa contra la Grama. Són dos equips que tenen els mateixos punts. Aquest és el primer dels quatre rivals directes amb els quals s'haurà d'enfrontar l'equip d'Arnau Sala i Botxi Minic aquest novembre.

El primer equip del FC l'Escala enceta un novembre important. Els quatre rivals són tots directes: Grama, San Cristobal, Badalona i Castelldefels. Diumenge a les 12 visita el Nou Miramar, la Grama, un equip que té els mateixos punts que els escalencs, 8. Els d'Arnau Sala i Botxi Minic son dotzens; els barcelonins, tretzens. L'Escala té pitjor defensa amb 8 gols encaixats respecte als 5 de la Grama, però té millor atac. Els blaugrana han fet 13 gols i els rivals, 10.

Pel que fa al segon equip doncs juga diumenge a dos quarts de sis a Jafre, l'equip que és dirigit per Salvat. 

És un rival directe de la part alta del grup 2 de la Quarta Catalana. Serà el segon partits dels de Marquet i Dani Sevillano de la setmana, ja que dimecres es van enfrontar al Vilamalla.

En bàsquet, el sènior femení té compromís dissabte a un quart de cinc a la pista del GEIEG, rival directe de la part alta de la taula de Segona Catalana. Hi ha quatre jugadors amb passat a l'equip gironí. Sibil·la Leal, les germanes Llobet i la mateixa Júlia Espinosa.

Quan al masculí doncs juga diumenge a un quart de vuit del vespre a la Vall d'en Bas. Aquesta setmana, el CTT CER l'Escala descansa abans de disputar el primer derbi català de la temporada contra el Borges.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar