L'Escala i Vilamalla empaten a 1

Dos gols al principi de la segona part serveixen perquè l'Escala i Vilamalla empatin a un i segueixin encapçalant el grup dos de Quarta Catalana. Els escalencs van jugar amb un home menys els segons 45 minuts.

L'Escala i Vilamalla continuen empatats al capdavant de la classificació del grup 2 de la Quarta Catalana després d'empatar a 1, en un partit avançat dues jornades, que s'havia de jugar el 19 de novembre.Tots dos hi arribaven amb ple de victòries, 7 de 7, i es preveia un matx competit, cosa que va passar.L'Escala va jugar tota la segona part amb un jugador menys per doble groga a Gerard Verdaguer, als minuts 32 i 43, una decisió arbitral exagerada segons l'equip escalenc.Els dos gols van arribar al quart d'hora de la segona part. Al minut 61 a partir d'una jugada per la banda dreta un jugador del Vilamalla arribava a la línia de fons i creuava la pilota just a l'altra banda, on arribava Kenny Torres que rematava a plaer posant el 0 a 1 al marcador.L'Escala reaccionava 3 minuts després, al 64. Va ser en un llançament de falta magistral de Martí Montsuñer des d'un parell de metres fora de l'àrea. Era l'1 a 1, que a la fi seria el resultat definitiu.L'Escala, tot i jugar amb un home menys, va ser un equip creatiu i ambiciós i va tenir oportunitats per emportar-se el partit.Es van reclamar sobretot dues accions, un possible penal, que les imatges demostren que realment va ser una falta fora de l'àrea, i una acció on el porter visitant podria haver estat expulsat, on l'àrbitre no va veure ni falta.Per l'entrenador escalenc, el partit tenia el seu simbolisme, però creu que només eren tres punts en joc.

El proper partiti de l'Escala és diumenge vinent a dos quarts de sis de la tarda al camp del Jafre.