Publicitat
Publicitat

Gran èxit de la primera Castanyada

La unió d'iniciatives per la tarda nit de La Castanyada acosta centenars d'infants, joves i adults a La Platja, generant un ambient festiu co mai s'havia vist per aquesta diada. Ho organitzaven el CER, la UBET, pares i mares i l'àrea de joventut de l'Ajuntament.

La unió fa la força, diu la dita.Dimarts al vespre a l'entorn de La Platja, plaça Víctor Català i Alfolí, la dita es va fer realitat. La Castanyada sorgida de la unió d'iniciatives de col·lectius com els pares d'alumnes, el CER, la UBET i l'àrea de joventut va generar un ambient festiu com no s'havia vist mai per la festa de la castanyada.La festa engegava a mitja tarda a la plaça Víctor Català amb l'actuació musical del grup heavy per xics, un grup que barreja estàndards de la música heavy amb lletres de cançons tradicionals infantils catalanes. La plaça es va omplir d'un ambient molt festiu amb desenes i desenes de disfresses sobretot infantils que ballaven i saltaven al ritme de la música. Just al final, lliurament de premis a les tres millors disfresses que rebien, cadascuna d'elles un lot de premi.Després l'atenció es va centrar a l'entorn de La Platja, amb les parades de tallers i experiències muntades per pares i mares i per l'obertura de portes al túnel del terror muntat pels joves de l'Esbotzada al pati de l'Alfolí de la Sal. Aquesta experiència ja s'havia dut a terme els dos útlims anys a l'Espai Jove però mai amb la participació ni l'èxit que ha tingut enguany. I és que hi van passar més de 500 infants, entre laf ranja més infantil i la dels més grans.

En una festa com la Castanyada, tot i la majoria d'activitats feien honor més al Halloween que no a La Castanyada, no podien faltar-hi les castanyes que, a l'Escala, ja fa dècades que cou la gent del CER. Va ser un dissabte especial per la quantitat de quilos que sen van coure i que el nombrós públic agraia de part de bo. Els comerços també estaven molt satisfets de la corrua de colles d'infants disfressats entraven a les botigues al crit de "Truc o tracte". Per arrodonir-ho tot, més música, amb la discomòbil Sons a la Plaça de la Sardana. Grau de satisfacció molt elevat per part dels organitzadors.

Era el primer any que CER, UBET, pares i mares i àrea de joventut unien esforços. Demostrat, doncs, que la unió fa la força, sembla prou garantit que la iniciativa tindrà continuïtat de cara a properes edicions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar