Publicitat
Publicitat

L'estrena del curtmetratge 'Bad Swing' aplega una setantena d'espectadors

Una setantena de persones han assistit a l'estrena del curtmetratge 'Bad Swing' d'aquest diumenge a l'Escala. L'obra, que ha esdevingut el darrer treball de l'empordanesa Produccions Ni cinc, s'ha presentat al CER en dues sessions. 

Després de signar curtmetratges com 'El retrat ovalat', 'Nocturna' o 'Veiculo longo', el director i guionista Carles Roman ha presentat aquest diumenge a l'Escala el seu darrer treball. Sota el títol 'Bad Swing', l'obra de suspens amb tocs d'humor ha aixecat l'interès del públic, de fet, a la sessió del migdia del CER hi han assistit una quarantena de persones, mentre que a la tarda se n'han aplegat una trentena.

L'argument del film gira entorn d'un jubilat anglès, aficionat al golf, que es veu embolicat en una trama, inspirada en l'estil d'Alfred Hitchcock. En aquest sentit, l'últim curtmetratge de Produccions Ni cinc manté la seva filosofia intacta, en tirar endavant projectes amb pocs recursos. Així doncs, 'Bad Swing' compta amb un repartiment amateur, capitanejat per Arthur Strange i Marc Pérez, i la banda sonora ha estat composta pel fill del director, Andreu Roman.

El també il·lustrador empordanès Carles Roman, creador del Drac Català i Fabi i Fedó, està treballant en la versió en còmic de l'audiovisual. És la primera vegada que una de les seves produccions es trasllada al paper i reconeix que la història presentarà "petites modificacions". A hores d'ara, està ultimant els detalls i espera tenir l'obra enllestida al gener de l'any que ve.

{{ TALL. faig versio curt i comic. no mateix, mateixa historia pero canvis. segurament acabat gener 2024, falta acabat final, tot dibuixat, 64 pagines. Falta color, temps 1 any i mig. }}

Després de l'Escala, 'Bad Swing' es presentarà al novembre al 35è Festival de Cinema de Girona i al BaiDeFest, a Roses. El curtmetratge ha estat seleccionat per a concursar en ambdós festivals entre centenars de candidats.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar