Publicitat
Publicitat

Bad Swing, el darrer curtmetratge de Carles Roman es presenta aquest diumenge al CER

El film de suspens, que ha estat seleccionat per a concursar en el Festival de Cinema de Girona i en el BaiDeFest de Roses, també comptarà amb una versió en còmic a partir de l'any vinent.

'Bad Swing' és el títol del nou curtmetratge de l'artista empordanès Carles Roman. L'obra, que s'estrenarà aquest diumenge al CER de l'Escala, narra la història d'Archibald Storm, un jubilat anglès, aficionat al golf, que a causa d'un entrebanc es veu immers en una trama tenyida de suspens i tocs d'humor.

La jornada de presentació del film comptarà amb dues sessions gratuïtes. A les dotze del migdia s'estrenarà 'Bad Swing' i a dos quarts de sis de la tarda, amb la presència del director i dels actors, s'oferirà un segon passi que alhora inclourà la reproducció d'altres pel·lícules de Produccions Nicinc, tals com 'Veiculo longo', 'El retrat ovalat' i 'Nocturna'.

Per primera vegada un audiovisual de Roman es plasmarà en paper i, com no podia ser d'una altra manera, ho farà en format de còmic. Actualment, l'empordanès treballa en l'obra, que espera publicar en el transcurs de l'any vinent.

L'audiovisual ha estat escrit i dirigit per Carles Roman, compta amb un repartiment d'actors amateurs, la música l'ha compost Andreu Roman i l'ha signat la productora Nicinc. Més enllà de l'estrena d'aquest diumenge, el curtmetratge ha estat seleccionat per a concursar en el Festival de Cinema de Girona i en el BaiDeFest de Roses.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar