Publicitat
Publicitat

Futbol, tennis taula i tennis, a fora; bàsquet, a casa

El CTT CER l'Escala no pot fer soroll contra el Visit Pontevedra i encaixa la primera derrota del curs. Els escalencs esperen capgirar la situació demà dissabte a la pista madrilenya del Collado Mediano. En futbol, l'Escala visita el camp de la Pobla de Mafumet i en bàsquet, el femení rep diumenge la Salla Bonanova.

El CTT CER l'Escala ha encaixat la primera derrota de la temporada. Va ser ahir al vespre a casa en el partit ajornat contra el Visit Pontevedra, un equip que compta els partits per victòries, 4 de 4. En el primer enfrontament, el jugador xinès Sun perdia contra André Filipe Coelho per 1 a 3 mentre que en el segon, Iker González va cedir contra Martín Bentancor també per 1 a 3. I els dos següents, l'equip escalenc perdia per 0 a 3 fins arribar al 0 a 4 final. I és que Xavi Peral va perdre contra Nicolas Galvano mentre que González no va poder fer massa soroll contra Coelho.

Aquest partit contra el Visit Pontevedra s'havia d'haver disputat el passat dissabte a la tarda, però en jugar dimecres i dijous l'Europe Cup, ambdós clubs acordaven ajornar l'enfrontament per ahir dijous. I el partit d'aquesta jornada és demà dissabte a les sis de la tarda a la pista madrilenya del Collado Mediano. 

Per cert, ja se saben les dates pels vuitens de final de l'Europe Cup. El primer partit serà el 8 de novembre a l'Escala i el segon el 19 a Polònia.

En futbol, el primer equip visita diumenge a les dotze el camp de la Pobla Mafumet, l'exequip de David Grifell i Ivan Amoedo. Serà el segon desplaçament del curs a terres tarragonines. Els d'Arnau Sala i Botxi Minic, després de guanyar el Peralada per la mínima, són onzens i s'enfronten a un equip que no perd des de la primera jornada. Els escalencs no podran comptar amb Burama Danjo i possiblement tampoc sense Peter València, dos jugadors que van abandonar el terreny de joc diumenge passat.

Encara en futbol, el segon equip juga diumenge a casa a les quatre contra La Pera després d'imposar-se a la Punxa per 0 a 3 amb tres gols de penal. Pel que fa al juvenil preferent té derbi alt-empordanès dissabte a les 5 a casa contra el Peralada mentre que el juvenil B es desplaça a Torelló diumenge a les 6. 

En bàsquet, el sènior femení disputa la cinquena jornada de la Segona Catalana a casa contra la Salle Bonanova, un equip que té una victòria menys que les escalenques. El partit serà diumenge a les 6 de la tarda. Les de Toni Espinosa venen de fer soroll a la pista del líder Diagonal Mar. Les blavetes van tancar el duel amb una victòria de 29 punts de diferència. I el sènior masculí de Sergi Jambert havia de jugar contra el Silenc, però el partit s'ha ajornat fins al dimecres 29 de novembre a les 9 de la nit. 

I en tennis, l'equip +30 masculí del Club Tennis i Pàdel l'Escala debuta a la Primera Divisió a la pista de l'Olot.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar