Publicitat
Publicitat

Com detectar i actuar en casos de bullying.

El bullying ha estat el tema de la primera de les tres  xerrades que l'AMPA de l'Escola Empúries  organitza aquest curs. Es centrava en les tres fases d'un episodi d'aquest tipus d'assetjament; la prevenció, la detecció i l'actuació.

L'Associació de mares i pares de l'Escola Empúries, amb l'objectiu d'assessorar les famílies, organitza durant el curs escolar diverses xerrades sobre temes que poden afectar els seus fills.La primera s'ha dedicat al bullying, a l'assetjament escolar. Ha estat una sessió molt interactiva conduïda per una de les professionals de l'empresa Equip SEER, Salut i Educació Emocional de la Raó.De bullying en hi ha de diferents tipus i els alumnes poden agafar diferents rols.En un procés de bullying es passa per diferents fases, amb la prevenció com la més important.

Pel que fa a la prevenció es donen  nocions  bàsiques de com detectar casos de bullying.

Una vegada detectat un cas de bullying el més important és que l'afectat no es senti culpable.

Ha estat la primera de les tres xerrades programades per l'AMPA de l'Escola Empúries, xerrades amb temàtiques sorgides d'una enquesta al pares.E queden dues més que es proposen en horaris diferents per veure quins van millor pels pares.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar