Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala fa una picada d'ullet al passat

El CTT CER l'Escala fa una picada d'ullet al passat homenatjant als fundadors del que s'ha convertit en un dels esports més arrelats al municipi. De fet, és la disciplina que ha arribat a la màxima divisió estatal. Era el 1992 quan David González i altres jugadors assolien el sostre històric a Almeria. En l'acte també es va presentar la nova etapa del club.

El CTT CER l’Escala ha homenatjat a les dinou persones que el 1967 van fundar el club. Malauradament, 9 d’aquests 19 ja no es troben entre nosaltres. La sorpresa va ser que es va distingir a Dani Sabrià, no per ser soci fundador sinó perquè ha estat vinculat tota la seva vida al club escalenc. L’acte que va tenir un poder de convocatòria important, va estar presidit pel president del CER, Raul Centeno, i per l’alcalde de l’Escala, Josep Bofill.

 

L'alcalde de l'Escala posava l'accent en què encara no som conscients del que es va assolir la primavera de 1992 a Almeria, l'ascens a la màxima categoria de tennis taula, una categoria que encara fa parada al nostre municipi.

Als 19 homenatjats se’ls entregava una placa commemorativa i un llibre, obsequis del CER i també de l’Ajuntament. La primera part de l’acta culminava amb la intervenció de Fèlix Guanter, que fa 35 anys que està vinculat al club.

I la segona part consistia a presentar l’equip que actualment dirigeix la secció del tennis taula. El club s’ha estructurat en diferents àrees i cadascuna d’elles està encapçalada per una persona. En l'àrea esportiva, David González, tractava els objectius esportius.

Pel que fa a l'àrea de comunicació, encapçalada per Joan Farràs, doncs destacava que ara generen contingut i que els partits en directe són d'alta qualitat.

{{ tall Joan Farràs, responsable premsa }}

En l'acte s’explicava als presents que una de les assignatures pendents pel futur més immediat seria incrementar els socis. 

Altres projectes que té en cartera el club és trobar un lema i editar dos llibres, un amb motiu del 75è aniversari de l’arribada del tennis taula a l’Escala i l’altre 21 contes amb diferents anècdotes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar