Publicitat
Publicitat

Palistes catalans d'alt nivell s'instal·len a l'Escala per entrenar

L'espai on entrena i juga el CTT CER l'Escala s'ha convertit també, des d'aquest curs, en centre d'entrenament d'alt nivell. La proposta del club escalenc ha estat ben rebuda per la Federació Catalana i per aquest motiu, palistes de la Superdivisió masculina i femenina s'entrenen a casa nostra.

Palistes com Arnau Pons, Nicolas Galvano, Jana Riera i Sofia-Xuan Zhang es preparen per als partits del cap de setmana a la sala polivalent amb Iker González i Xavi Peral. Tots ells competeixen a la màxima categoria de tennis taula. Pons juga amb CTT Olot, Galvano amb el Visit Pontevedra, Riera amb el Tramuntana Figueres i Xuan amb l'UCAM Cartagena.

Abans l'argentí Galvano entrenava a un altre país.

Que aquests palistes de gran nivell s'acostin o visquin a l'Escala beneficia als jugadors del CER com Iker González i Xavi Peral. Que el nostre municipi esdevingui un centre d'entrenament d'alt nivell dona prestigi al poble.

Aquesta proposta va ser del CTT CER l'Escala i ha comptat amb el suport de la Federació Catalana de Tennis Taula. 

Malauradament, en un dels entrenaments Joan Masip va lesionar-se i haurà de passar pel quiròfan.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar