Publicitat
Publicitat

En marxa el nou Skatepark de l'Escala

Ha obert portes el nou Skatepark de l'Escala tot i que la inauguració oficial no es farà fins al novembre. L'Empresa Agro Rural Surf oferirà classes tots els dissabtes a partir de principis d'octubre. Les inscripcions són obertes.

L'Skatepark de l'Escala està acabat i a partir d'ara és accessible per a tothom, però la inauguració oficial no es farà fins que l'herba de l'entorn hagi crescut.L'obra ha costat 148mil euros.Aquest dijous a la tarda els més joves n'han pogut fer un tastet amb l'acompanyament d'instructors d'Agro Rural Surf , una escola de l'Estartit que a partir del 7 d'octubre farà classes tots els dissabtes al matí.L'activitat va adreçada a joves d'entre 8 i 16 anys.Per participar a les sessions cal fer la inscripció telemàtica al web d'Agro Rural Surf a l'apartat d'extraescolars d'skate.

L'empresa encarregada de construir el parc va ser Vulcano, que modificava lleugerament el projecte segons les propostes de l'Associació d'Sakate de l'Escala que s'està constituint.La instal·lació és ideal per a tots els nivells i edats.

L'Skate Park era reivindicat pels afeccionats des de feia temps.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar