Publicitat
Publicitat

Esquerra Republicana diu que el govern té enganyats els escalencs.

Esquerra Republicana diu que el govern municipal no fa prou per resoldre les deficiències que sorgeixen a l'Escala, com els talls de llum, la neteja, o per exemple , l'ampliació de Ballmanetes. La formació diu que no s'explica la veritat per amagar la manca de gestió.

Esquerra Republicana de l'Escala creu que el govern municipal fa molt temps que té els escalencs enganyats, que parlant amb convicció fa creure qüestions que no són veritat.Així ho comentava Etna Estrems, la portaveu del grup municipal, a La Casa de la Vila de Canal 10.En posava com exemple el manifest llegit per la Diada, amb Alternativa per l'Escala que marxava per les referències a l'1 d'octubre, que finalment no es llegien de manera literal,  i Esquerra que lamentava que s'haguessin tret aquestes referències. Esquerra creu que el govern amaga les sigles del PSC quan li convé.D'exemple posava la posició davant la veda de la sardina de 4 mesos.

Des d'Esquerra es creu també que les reaccions als talls de llum d'Endesa a l'estiu no s'han treballat de manera correcte.

D'inacció es qualifica la posició del govern municipal respecte el servei de neteja.

Esquerra creu que el govern es treu la responsablitat de tot donant la culpa als altres.Seria el cas de l'ampliació de Ballmanetes, on Etna Estrems diu mai es concedirà un barracó.Explica que només cal un canvi de nom, cosa que no s'ha fet per deixadesa.

Són algunes de les reflexions d'Etna Estrems a La Casa de la Vila.L'entrevista íntegre es pot veure a www.canal10.cat© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar