El FC l'Escala encaixa la segona derrota consecutiva contra el Tona (0-2)

El primer equip del FC l'Escala continua sense sumar cap punt a la Tercera Federació. Els d'Arnau Sala i Botxi Minic han perdut 0 a 2 contra el Tona. Els escalencs no són l'únic equip que han perdut els dos primers partits, també estan passant per la mateixa situació el Peralada, el Sant Cristóbal i la Rapitenca.

El FC l'Escala encadena la segona derrota consecutiva en la seva estrena a la Tercera Federació. En el debut a casa, els d'Arnau Sala i Botxi Minic han perdut 0 a 2 contra el Tona. A les acaballes del primer acte, el visitant Dan Coll feia el primer amb un remat de cap a la sortida d'una falta i al primer quart d'hora de la segona part, el local Ivan Amoedo tocava la pilota amb la mà a l'interior de l'àrea i l'àrbitre assenyalava penal. L'ex de l'Escala, Pau Morer, no fallava i tancava el marcador amb aquest 0 a 2.

Els escalencs no baixaven els braços i van disposar de tres clares ocasions. En la primera, la pilota ha tocat el pal, l'altre Ibuki enviava l'esfèric al travesser i Burama, sol davant de porteria, no va estar encertat. A la primera part, Pime també va tenir diverses ocasions.

El tècnic feia quatre canvis a l'onze respecte a la jornada passada a Reus. No van estat titulars Nil Congost, que estava lesionat, es va treure l'espatlla de lloc a Reus i estarà un parell de setmanes recuperant-se, Genís Balaguer, Peter Valencia i Ibuki Nemoto.

I no han entrat a la convocatòria Maha Konteh, Iker Garcia, Oriol Argelés, Peter València i Adam Oualiti. Qui sí que hi ha entrat han estat Marc Marí, Fortu i Jordi Bas, que a més ha estat titular i ha deixat bones sensacions.

Ja són dues derrotes consecutives. El tècnic del Tona, Ricard Farrés, explica que encara queda molta lliga.

Per cert, el segon equip i el juvenil s'han estrenat amb victòria. L'equip de Marquet i Dani Sevillano han guanyat 0 a 4 a Fortià i el juvenil preferent de Xevi Donat han superat el Sarrià de Ter per 0 a 1.