Publicitat
Publicitat

Una cartellera renovada i amb molta oferta

Els cinemes s'omplen de novetats, aquest cap de setmana, amb opcions per a tots els gustos. Torroella reestrena 'Barbie' per petició popular i arriba per fi un dels títols de l'any, s'estrena 'Poker Face' a les plataformes de casa nostra.

Moltes estrenes interessants per un cap de setmana molt salat a l'Escala, la festa de la Sal arriba acompanyada per un total de deu estrenes, cinc d'elles disponibles a tots els cinemes de proximitat. El director català Daniel Calparsoro torna a la pantalla gran amb el thriller sobre terrorisme 'Todos los nombres de Dios' i de nou treballa amb Luis Tosar. Després d'un atemptat fallit a Madrid, Santi es converteix en l'ostatge de l'únic terrorista que ha sobreviscut.

La directora barcelonina Mar Targarona presenta 'El cuco', un cinta de suspens amb Belén Cuesta i Jorge Suquet. Ells són Marc i Anna, una parella que intercanvien la casa amb uns jubilats alemanys. Al principi tot anirà molt bé, però a poc a poc l'intercanvi es convertirà en un malson.

Kenneth Branagh es torna a posar a la pell del detectiu Poirot a 'Misterio en Venecia'. Acabada la Segona Guerra Mundial, el detectiu viu retirat. Una nit, convidat per uns coneguts, assisteix a contracor a una sessió d'espiritisme. Quan un dels assistents mor, Poirot es veurà obligat a reprendre la feina que el va fer famós.

El públic més jove o ja no tant, tenen una cita amb el final de la saga 'After',s'estrena 'Aquí acaba todo' on Hardin segueix lluitant per superarels seus fantasmes i recuperar a la seva xicota, el noi s'adona que necessita canviar la seva manera de ser abans de poder comprometre's definitivament.

I pel públic més familiar s'estrena 'Richard la cigüeña y la joya perdida' una aventura de gran volada protgonitzada per un parda adoptat per una familia de cigonyes.

Torroella hi ha petició popular reestrena 'Barbie' doblada al català, cinta basada en la popular nina, que ara veurà com és expulsada de Barbiland per no ser prou perfecte.

I també hi trobarem la segona part de 'Campeones' ara titulada 'Campeonex' on els protagonistes abandonaran el bàsquet per l'atletisme, això sí per un error durant les inscripcions.

Finalment destacarem dues opcions per gaudir des del sofà de casa, dues de les moltíssims opcions disponibles aquesta setmana a totes les plataformes. Una d'elles la trobarem a SkyShowtime on desembarca la sèrie de l'any, 'Poker Face', l'autor de "Puñales por la espalda", signa aquesta sèrie homenatge total a les produccions policíaques dels anys 70. Una proposta que aixeca passions allò on s'estrena.

 

I Filmin estrena 'Chivalry' una comèdia creada i protagonitzada per Steve Coogan i Sarah Solemani, una producció que se'n riu de la comèdia romàntica i envia un dard enverinat a l'excés de correcció política a la indústria audiovisual.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar