Publicitat
Publicitat

L'Escala rep el Tona en la que serà la primera jornada de Tercera a casa

El FC l'Escala estrenarà la Tercera Federació a casa aquest diumenge a les dotze del migdia contra el Tona. L'equip és conscient que el debut no va ser el desitjat, però aquesta setmana s'ha treballat per reconduir la situació. Aquest cap de setmana, comencen les lligues el segon equip i el juvenil preferent.

El primer equip del FC l'Escala debuta a casa contra el Tona amb l'objectiu de sumar els tres primers punts. Els d'Arnau Sala i Botxi Minic arriben a la cita havent perdut en la jornada inaugural contra el Reus mentre que els d'Osona trepitjaran el Nou Miramar després d'assolir una victòria ajustada contra el Girona B per 3 a 2. Marc Quer, segon porter de l'Escala, té passat a Tona, que és justament el nou equip de Pau Morer.

Pel que fa a el segon equip de futbol s'estrena al camp del Fortià demà dissabte a les quatre de la tarda al grup 2 de la Quarta Catalana. Els de Marquet volen iniciar el curs de la millor manera, amb un triomf.

També comença la lliga el juvenil preferent a Sarrià de Ter. El partit serà diumenge a dos quarts d'una del migdia.

També aixeca el teló la nova lliga Elit, el Figueres amb cinc exjugadors escalencs debuta al camp del Vic. La Tercera Catalana també començarà. El Viladamat de l'escalenc Toni Murillo i l'albonenc Chavito s'estrenen dissabte al camp del Base Roses.

A la Segona Catalana, el Bellcaire de Pitu Batlle s'estrena a domicili al camp del Vidreres demà dissabte a les set de la tarda mentre que l'Empuriabrava de Gabri Maragall tindrà el primer desplaçament del curs a Blanes, a l'estadi de Cal Aguidó. El partit serà diumenge a un quart d'una.

Pitu Batlle, entrenador del FC Bellcaire

I encara en futbol, dilluns a les nou de la nit, el Girona on juga Valery Fernández, juga a Granada el cinquè partit del curs.

En karts, dues pilots escalenques Anna Mañas i Estel Pagès tenen la primera prova del Campionat de Catalunya de Karting al circuit el Pla de la Seu d'Urgell.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar