Publicitat
Publicitat

Primeres setmanes d'adaptació pels nadons i famílies a l'escola bressol Ballmanetes

L'escola bressol Ballmanetes ha començat aquesta setmana un nou curs a través d'unes dinàmiques d'adaptació. L'objectiu és que els nadons es familiaritzin amb els seus companys de classe i les instal·lacions del centre.

Són dies frenètics a l'escola bressol Ballmanetes de l'Escala. És la primera vegada que infants d'entre 0 a 3 anys accedeixen al sistema educatiu, i per això, fins a l'octubre es realitzen dinàmiques d'adaptació. La voluntat és que els nadons es familiaritzin amb la resta de companys de classe i alhora, coneguin les instal·lacions del centre.

El curs d'enguany ha penjat el cartell de complet. Hi ha un total de 95 alumnes matriculats, que es reparteixen en 7 aules, una més que l'any passat. En concret, hi ha setze nadons en els grups de maternal, 39 en les primeres classes d'infantil i 40 en les segones.

Els nens i nenes que l'any passat ja havien accedit a l'escola bressol, no han precisat d'aquestes setmanes d'adaptació i en aquest sentit, cursen l'horari complet amb servei opcional de menjador. Tot i això, tant alumnes com docents s'hauran d'adaptar als nous currículums de les llars d'infants, estipulats pel Departament d'Educació, que a grans trets fomenten "les situacions d'aprenentatge" i aposten per "documentar cada un dels processos".© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar