Publicitat
Publicitat

Francesc Ramírez està competint al campionat d'Espanya de fotosub inclusiu a Canàries

Francesc Ramírez competeix des d'avui i fins diumenge al campionat d'Espanya de fotosub inclusiu a Lanzarote. L'alumne de la secció de jujitsu adaptat del CER l'Escala està molt content d'haver estat seleccionat.

Un dels alumnes de la secció de jujitsu adaptat del CER l'Escala, Francesc Ramírez, des d'avui i fins diumenge serà al Campionat d'Espanya de fotosub inclusiu que es fa a l'illa canària de Lanzarote. La convocatòria de Ramírez en aquest campionat va saber-se el passat 5 de setembre. Així ho anunciava la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques. La notícia va ser molt ben rebuda per l'esportista, que ràpidament va rebre les felicitacions de familiars i amics.

A la prova inclusiva d'aquest campionat competiran nou submarinistes de cinc comunitats autònomes diferents, encara que la participació real serà de quaranta sumant els professionals dels equips de suport que acompanyaran en tot moment als esportistes en totes les seves immersions.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar