Publicitat
Publicitat

Anna Mañas i Estel Pagès competiran, per primer cop, a un campionat de karts

Anna Mañas i Estel Pagès són dues pilots escalenques que fa anys que estan vinculades al món del kart. No serà, però, fins aquest cap de setmana que competeixin  en un campionat oficial. Serà el Campionat de Catalunya de Kàrting. La primera prova serà a la Seu d'Urgell.

Dues pilots escalenques participaran, per primera vegada, a un campionat oficial aquest mateix cap de setmana. Anna Mañas de nou anys i Estel Pagès d'11 prendran part del campionat català de kàrting, La primera de les tres proves serà al circuit el Pla de la Seu d'Urgell. Les altres cites seran a Vic i a Mora d'Ebre.

Totes dues competiran dins la categoria Dona-Gas que està reservada a noies de 12 a 17 anys, tot i que l'Estel en tingui 11 i l'Anna 9. Participen amb karts de 4 temps de 9 cv molt semblants als que hi han per llogar al circuit de l'Escala. Les dues sempre han recomanat provar aquest esport.

Per arribar amb les millors condicions possibles, Mañas i Pagès fa mesos que s'entrenen tant a l'Escala com a l'Estartit.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar