Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala encaixa els quatre gols a la primera part (4-0)

Debut amarg del FC l'Escala a la Tercera Federació. Els d'Arnau Sala i Botxi Minic perdien 4 a 0 a Reus. Els quatre gols van encaixar-los a la primera part. També ha estat un cap de setmana d'Ironman, de la regata europea de trimarans Weta, de l'Open de tenins taula a Vic i de partits amistosos del segon equip de futbol i de bàsquet.

El FC l'Escala estrena la històrica Tercera Federació amb mal peu. Amb una dura derrota per 4 a 0 a Reus. Els quatre gols van ser a la primera part. Víctor Oribe obria la llauna amb un xut amb el peu esquerre al minut 27. Després, en els minuts 33 i 35, arribaria el doblet d’Aitor Serrano, el primer va ser amb xut des de l’interior de l’àrea i el segon, des de fora.

I els locals posaven el 4 a 0 final amb gol a pilota aturada. Un córner acaba amb l’encert de Francesc Xavier Molina. Els d'Arnau Sala i Botxi Minic esperen passar pàgina diumenge sumant els primers punts contra el Tona, que ha iniciat la lliga guanyant 3 a 2 el Girona B.

Pel que fa a el segon equip doncs ha guanyat per 2 a 0 l'últim partit de pretemporada a casa contra el Sant Gregori. Els golejadors Pol Bonet, en pròpia porteria, i David Puig. Un dels jugadors Sergi Marín explica que s'està fent un bon grup.

El Bellcaire de Pitu Batlle sí que ha començat la lliga. El debut a la nova categoria, la Segona Catalana, ha estat contra el Porqueres d'Àngel Roig. El resultat, empat a 2. Primer s'avançaven els locals amb un gol de penal de Miquel Font i a la represa arribarien els tres gols restants.

Els visitants, que jugaven ja sense el retirat Sile Camara, equilibraven el duel amb un gol de penal, un llançament que va ser transformat per Gerard Muñoz, exjugador de l'Escala. Els de Roig es posaven per davant, per primera vegada al 87 amb l'encert d'Ibrahim Ahiayouch, també amb passat escalenc, un gol sembla que hauria estat fora de joc segons els defenses bellcairencs. I l'empat a 2 va marcar-lo el porter local Genís Dalmau des de ben lluny, un xut que va sorprendre a tothom.

En tennis taula, Iker González ha competit a l'Open de Vic i ha caigut eliminat als vuitens de final contra Norbert Tauler, un palafrugellenc que va ser superat pel rus Konstantin Chernov, palista que va guanyar el campionat després de superar a la final Diogo Dos Santos.

En bàsquet, victòries dels sèniors femení i masculí del CB l'Escala. Les de Toni Espinosa superaven amb nota el Quart. El marcador, 57 a 38. Triomf de dinou punts de diferència. Va ser el primer partit sense Carla Herrera. Van debutar amb l'equip els tres fitxatges.

I el masculí de Sergi Jambert s'enfrontava al sots25 de la Bisbal, equip dirigit per l'escalenc Goran Minic. Era la primera vegada que trepitjava la pista anxovera com a entrenador rival. El resultat 79 a 57. Vam tornar a veure a la pista a Adrià Usan i també els encerts de Roger Botargues i Lluís Pujolàs.

Cal destacar també que ha estat un cap de setmana important pel triatleta Adrià Carreras. Ha acabat el mundial d'Ironman que s'ha disputat a Niça. I acabem parlant de la regata europea de trimarans de vela lleugera que s'ha disputat des de dijous i fins diumenge a l'Escala amb 21 embarcacions de Catalunya, França, Holanda i fins i tot d'Austràlia.

Hi havia dues modalitats, la individual i la de dobles. La victòria individual se la va endur el francès Gerard Daugey i la de dobles, Rémy Landier i Anne Etienne. Un dels participants més joves ha estat Israel Brodkorb, de 16 anys. És navegant del CN l'Escala i competia amb Carlos Virgili.

Esdeveniments com aquest donen prestigi al nostre municipi.

El CN l'Escala ja es prepara per l'Interclubs.