Publicitat
Publicitat

L'Escala als cinemes amb l'estrena de 'Creatura'

Entre les estrenes destacades de la setmana hi trobarem 'Creatura', la pel·lícula guanyadora a la quinzena de realitzadors de Canes, rodada a l'Escala i dirigida per Elena Martin. Torroella arriba amb dues opcions i les plataformes ens apropen el crim de la guàrdia urbana amb la ficció 'El cuerpo en llamas'.

L'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya ha comunicat aquesta setmana les cintes espanyoles preseleccionades per inicar el seu camí a l'Oscar. Ells són "20.000 especies de abejas", "Cerrar los ojos" i "La sociedad de la nieve". La pel·lícula finalment escollida se sabrà d'aquí a dues setmanes, el 20 de setembre. A partir d'aleshores, correspondrà als acadèmics de Hollywood decidir si la inclouen entre les cinc finalistes al premi a millor pel·lícula internacional. 

Pel que fa novetats, aquesta setmana l'Escala té cita a totes les sales de Catalunya amb l'estrena de 'Creatura' la millor pel·lícula europea de la Quinzena de Cineastes de Canes. La seva directora Elena Martin, va escollir el municipi per formar part de la seva història i per oferir una radiografia íntima valenta, sensible i també inquietant del tabú que encara hi ha entorn de la sexualitat.

 

També arriba als cinemes 'Verano en rojo', dirigida per la directora tarragonina Belén Macías. La pel·lícula està basada en la novel·la homònima de l'escriptora i periodista Berna González i és la primera entrega d'una sèrie literària formada per quatre llibres. Un assassinat l'estiu de 2010 obre les portes d'una investigació complexa i amb molts misteris.

I Michael Chaves firma la segona part de la cinta de terror 'La Monja', un film que s'engloba dins l'univers d'Expediente Warren. A la França del 1956, un sacerdot apareix mort en estranyes circumstàncies. La germana Irene decideix investigar el cas i es troba que totes les pistes apunten a Valak, la monja posseïda pel diable.

El cinema Montgrí de Torroella, el de proximitat, aposta per dues novetats. Una d'elles la francesa 'Cata de vinos' comèdia romàntica amb diversos ingredients tradicionals: un divorci, un celler, problemes econòmics i les ganes d'iniciar un nou camí a la vida.

 

L'altre és el drama espanyol 'Te estoy amando locamente' una reconstrucció històrica de la Sevilla de 1977 amb l'homosexualitat en el punt de mira. Allà una mare molt tradicional s'adonarà que per amor al seu fill és capaç de tot. 

A les plataformes hi trobem moltes opcions aquesta setmana entre elles 'La Sirenita', 'Mi dulce niña', 'Un lugar para soñar T5' o 'The Changeling'... però la que està generant més expectació és la sèrie de Netflix 'El cuerpo en llamas', basada en el crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Úrsula Corberó serà Rosa Peral i Quim Gutiérrez Albert López. Coincidint amb l'estrena, també veurà la llum a la plataforma el documental 'Las cintas de Rosa Peral'.

I amb un estil completament diferent, Amazon estrena 'Los artistas: Primeros trazos', la primera sèrie creada per l'escriptora supervendes Maria Dueñas de la qual s'han adaptat diverses novel·les. Aquí Maxi Iglesias i Ximena Romo, aprofitaran les seves habilitats i coneixement d'art per estafar a milionaris compradors de peces de col·leccionistes amb l'objectiu de sortir d'uns greus problemes econòmics.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar