Publicitat
Publicitat

Inscripcions obertes per a la segona edició de Les Muses

Avui s'han obert les inscripcions per a la segona edició de la mostra d'art contemporani Les Muses. Es celebrarà el cap de setmana del pont de la Puríssima i l'organització espera repetir la participació de l'any passat, quan es van superar els quaranta artistes participants.

Les Muses pretén reunir artistes contemporanis per exposar i mostrar les seves visions creatives. Vol celebrar la diversitat artística i promoure el diàleg entre artistes i espectadors de forma oberta a totes les formes d'expressió artística, des de pintura a escultura, passant per fotografia, art digital i altres disciplines. El termini per a inscriure's estarà obert fins el 10 d'octubre. S'acceptarà un màxim de 45 artistes. I si se supera aquest llindar, es convocarà un jurat per a seleccionar les obres.

Les Muses és una iniciativa nascuda l'any passat que proposa itineraris artístics per tot el municipi de l'Escala convertint en espais artístics punts com la Casa del GAvià, l'Alfolí de la Sal, el CE$R, el castell carolingi de Sant Martí d'Empúries, el Museu de l'Anxova i de la Sal o obrint als visitants els propis estudis  d'artistes.La temàtica de les obres exposades és lliure. La segona edició de Les Muses es planteja amb la voluntat de fer créixer aquesta encara jove plataforma artística i divulgativa.Les bases per a la participació a Les Muses es pot trobar al web lescala.cat.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar