Publicitat
Publicitat

L'Escola de Música El Gavià engegarà curs el 13 de setembre

El proper 13 de setembre és la data d'inici de curs pels alumnes a partir de 7 anys de l'Escola de Música El Gavià de l'Escala. L'obertura de curs es completarà el dia 18 pels de 5 anys i el 25 pels de 4. El viatge que s'organitzarà a Euskadi , serà una de les principals novetats d'aquest curs. 

Aviat començaran a sonar les primeres notes a l'Escola de Música del Gavià. Aquesta setmana s'estan ultimant tots els preparatius perquè el proper dia 13 de setembre es doni el tret de sortida a les classes pels alumnes  a partir de 7 anys, l'anomenat Preliminar II

Els més petits, però, començaran un xic més tard, el grup a partir de 5 anys ho farà el 18 de setembre i els  de 4 anys els hi tocarà començar el dia 25 de setembre. Els més menuts, de 0 a 3 anys, hauran d'esperar fins el 2 d'octubre pel seu primer contacte amb algun instrument. 

Tot plegat en un context prou especial, perquè l'Escola de Música del Gavià està d'aniversari

El punt negatiu d'aquest inici de curs serà de que ja no queden places per instruments. S'haurà d'esperar si hi ha alguna baixa i aleshores, a partir del mes d'octubre qui vulgui entrar-hi haurà d'escriure un mail a l'escola per veure si ha quedat alguna plaça lliure. Dir també que encara hi han places lliures a llenguatge musical. 

La novetat d'enguany serà un viatge amb la coral jove a Euskadi, una sortida que no s'havia tornat a repetir des del curs 201-2016. 

També s'esperen novetats de cara a final de curs, amb la repetició del dinar, els concerts de combos a la Plaça del Ajuntament i no es repetirà la marató de final de curs que e sfa fer enguany



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar