Publicitat
Publicitat

Últimes places a l'autocar per a la Diada Nacional

L'ANC territorial de l'Escala torna a organitzar un autocar per sumar-se a la manifestació de la Diada a Barcelona. Les inscripcions es fan al CER, cada dia al vespre, de set a vuit.

Un autocar fletat per la territorial escalenca de l'ANC sortirà dilluns al migdia cap a la manifestació de la Diada a Barcelona. Una manifestació encapçalada enguany pel lema "Per la Independència, Via Fora". Aquell qui encara no s'hi hagi inscrit però tingui voluntat d'anar-hi encara és a temps de fer-ho. Les inscripcions es fan al CER, cada dia, de set a vuit del vespre.Amb la manifestació d'enguany, l'Assemblea vol posar de manifest que l'independentisme continua actiu, malgrat l'ambient de desmobilització que sura a l'ambient.

La Montse Calders ha estat escollida recentment com a coordinadora de la territorial de l'ANC a l'Escala. A la nova junta, Xavier Ballesta és el secretari i Marisol Beltran la tresorera.

L'autocar de l'ANC sortirà de la plaça de les escoles a dos quarts de dues de dilluns. La tornada es preveu pels volts de les vuit del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar