Publicitat
Publicitat

El casal d'estiu de l'Escala rep 180 infants al juliol i 120 a l'agost

Fins al 31 d'agost han restat oberts el casal i el casalet municipal de l'Escala. El seu coordinador ha extret una valoració positiva d'aquest estiu i de fet, ha xifrat en 180 els inscrits durant el juliol i 120 a l'agost. Des del consistori, també s'ha afegit que pel casal esportiu han passat 163 infants i pel campus jove 50.

Falta només un dia perquè comenci el curs escolar i en conseqüència, els espais de lleure programats aquest estiu tenen a hores d'ara les hores comptades. A l'Escala, en concret, el 31 d'agost han tancat el casal i el casalet municipal i per acomiadar la temporada, s'ha organitzat l'activitat anomenada 'Jocs Gegants'. El seu coordinador, l'Adrià Díaz, n'ha extret un balanç positiu i ha xifrat en 180 els inscrits durant el juliol i 120 a l'agost.

El tram final dels casals ha vingut marcat per les altes temperatures. És per això, que els seus responsables van optar per modificar algunes activitats, sobretot, les sortides a l'exterior. Els monitors també tenien difusors d'aigua i en les dependències de l'Escola l'Esculapi, hi havien habilitades diferents fonts.

El programa d'estiu dels casals municipals de l'Escala ha comptat amb tallers creatius, jocs d'aigua i diferents excursions, tals com a les ruïnes d'Empúries o al Butterfly Parc d'Empuriabrava. Enguany, el fil conductor de les activitats girava entorn de les aventures d'una anxova anomenada Maxi, que s'havia perdut del seu banc de peixos.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar