Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala programa un campionat per equips pel dissabte 23 de setembre

El CTT CER l'Escala ha programat pel dissabte 23 de setembre un campionat de tennis taula per equips anomenat "Fem uns 21". Vol ser un torneig diferent, cada grup haurà de tenir tres jugadors i es jugarà a la sala polivalent en sessions de matí i tarda. Hi haurà regals i trofeus.

Desenvolupar diferents activitats esportives és el que es va proposar des del primer moment la nova junta del CTT CER l'Escala. Primer va ser el campionat de Catalunya de veterans, després el campionat per no federats i ara ha programat pel dissabte 23 de setembre, el campionat per equips per esportistes ja federats anomenat 'Fem uns 21'. Màxim es podran inscriure de dotze equips.

El que es busca és trencar amb la monotonia i en comptes d'arribar a 11 s'haurà d'arribar als 21.

Màxim es podran inscriure de dotze equips. El nivell dels jugadors requerit, és que com màxim hagin jugat a la Tercera Nacional.

La competició tindrà com a escenari la sala polivalent i es jugarà matí i tarda. El club ha detectat que per la demarcació proliferen torneigos de tennis taula sempre amb el mateix patró. El CER buscava un toc diferent i sembla que l'ha trobat.

Les inscripcions s'han de formalitzar al correu cttcerlescala@gmail.com. Hi haurà regals i trofeus.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar