Publicitat
Publicitat

30mil persones a les activitats de Festa Major

El focs d'artifici i un multitudinari ball de fi de festa amb Banda Neón han posat el punt i final a les activitats de la Festa Major de l'Escala de 2023. Des de l'organització es fa un balanç positiu, tant de la participació com de les novetats que es van proposar. Seria el cas de l'Humor Groc o les modificacions d'espai de la botifarrada o les fires.

Més de 30mil persones van seguir  les activitats programades per la Festa Major de l'Escala, una xifra que consolida la participació de l'any passat i que es suma a les més de 90mil persones que van seguir els directes per Canal 10 Empordà.Han estat quatre dies intensos amb propostes per a totes les edats i a diversos punts del municipi.La valoració global és més que positiva, tal com s'expressava just després dels focs d'artifici i del concert de Banda Neón, que tancava la festa.En l'edició de la Festa d'enguany no hi han faltat les activitats tradicionals com el festival Nàutic, la cursa d'Ofnis, els concerts de tarda, la missa dedicada a Santa Màxima, les sardanes,  les cercaviles i activitats infantils, les fires o les barraques.Justament a fires i barraques és on hi havia una de les novetats d'enguany, amb l'ocupació d'una part de l'avinguda Francesc Macià per poder encabir tota l'activitat que es genera en aquest espai.

Una altra de les novetats era el canvi de la gimcana per una activitat d'humor groc, que finalment no va ser ben bé el que es podia imaginar.

Pel que fa a la botifarrada posterior al pregó es va passar a Plaça Catalunya, donat que Plaça Víctor Català havia quedat petita.Es van repartir més botifarres que mai.

Des de l'ajuntament i des de la Comissió de festes s'ha agraït l'esforç de moltes persones i entitats.

La Comissió ja treballa en l'edició de 2024 de la Festa Major, amb orquestres ja contractades i espectacles assegurats.Al web de Canal 10 Empordà es poden trobar íntegres algunes de les activitats i resum de moltes altres repartides per dies.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar