Publicitat
Publicitat

La Festa Major també ha estat sinònim d'esports

Els oberts de tennis i de pàdel, la regata Atena i la festa del Pedal han tancat els actes esportius de la Festa Major, que començava amb la marxa nocturna de l'Anxova i la travessa de natació. Entre totes les activitats, hi ha hagut una participació de 1.230, la més multitudinària, travessa; la que menys, la del pedal.

Els oberts de tennis i de pàdel no fallen mai per la Festa Major de l'Escala, uns torneigos que, per cert, han reunit cent inscrits, una xifra superior a la del curs passat. A la modalitat de tennis hi havia quatre categories, les de juvenils, dobles, +60 i absoluts i la de pàdel dues, la mitxa i l'absoluta. La competició començava dilluns 28 d'agost i culminava divendres 1 de setembre, dia de les finals i també dia de l'entrega de premis.

El que tampoc falla és la regata Atena que ha tingut una participació de vuitanta regatistes al Mar d'Empúries. En la vint-i-dosena edició, ha comptat amb representants de les costes catalana i també basca. El CN Masnou s'ha proclamat campió de les categories sots 16 i sots 11. A la sots 16, destacar el local Pablo Garriga que ha quedat segon i a la sots11, la local Loris Mateu ha estat també segona.

A l'Open, Vicenç Batlle, s'adjudicava el del primer Màster i la local Helena Martínez (ILCA 4) recollia el premi a la primera navegant femenina. La flota ha pogut navegar tant dissabte com diumenge, han estat dues jornades intenses i s'ha pogut completar el programa previst, sis proves. L'entrega de premis comptava amb les presències del comodor del club, Gerard Marín, i l'alcalde de l'Escala, Josep Bofill.

El que ha tornat aquest any ha estat la Festa del Pedal. Ha estat organitzada, per segon cop, pel Club Esportiu l'Escala. En aquesta edició, l'esdeveniment ha tingut quaranta inscrits i el recorregut no ha estat el mateix que el de 2021.

L'objectiu del Club Esportiu l'Escala és clar.

Els actes esportius començaven ja el 25 i 26 d'agost amb la marxa nocturna de l'anxova i la travessa de natació, dos esdeveniments que van reunir un miler de participants.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar