Publicitat
Publicitat

La Penya Blaugrana carrega contra Luís Rubiales, el Barça i la FCF

La Penya Blaugrana de l'Escala, a través d'un comunicat, ha expressat el seu suport a la jugadora Jennifer Hermoso i exigeix la dimissió de Luís Rubiales com a president de la Real Federación Espanyola de Futbol. La Penya també carrega contra el Barça i contra el president de la Federació Catalana de Futbol.

La Penya Blaugrana de l'Escala ha penjat a les seves xarxes un comunicat pronunciant-se sobre el cas Rubiales. Vol donar suport total a la jugadora Jenni Hermoso i exigeix la dimissió  o cessament immediat de Luís Rubiales, el president de la Real Federación Española de Futbol, pel petó no consentit, segons la jugadora, en el moment de la celebració del mundial a Austràlia.

L'escrit continua explicant que comportaments com aquest no estan permesos i són intolerables en el nostre futbol, en l'esport en general i en el dia a dia de la societat. "La Penya vol donar suport a la jugadora Jennifer Hermoso i a les seves companyes. Ens sumem a totes les mostres de suport que està rebent tant ella com la resta d'esportistes femenines que han patit algun tipus de situació semblant".

La Penya també carrega contra el FC Barcelona subratllant que ha faltat una actitud més decidida i ferma davant d'aquests fets i reprova l'actitut del president de la FCF, Joan Soteras, on, segons l'opinió de la Penya, no ha estat a l'altura, posicionant-se, en un primer moment, al costat de Rubiales.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar