Publicitat
Publicitat

Els 'Bufa Tramuntana' emeten la nota final de les Nits Temàtiques del Casal del Jubilat

Les Nits Temàtiques del Casal del Jubilat han clos l'edició 2023 amb una bona acollida per part del públic. Enguany, la seva programació ha comptat amb quatre concerts, dos d'ells dedicats a l'havanera, que s'han desenvolupat durant els mesos de juliol i agost.

La bateria, el baix, els clarinets, els saxos i les trompetes han emès les darreres notes de les Nits Temàtiques, una trobada que cada estiu organitza la Junta del Casal del Jubilat de l'Escala. Agrupats en la formació 'Bufa Tramuntana', el concert ha presentat un ampli repertori i de fet, ha arrencat rememorant bandes sonores de pel·lícules, tals com La Pantera Rosa o aquesta, titulada 'Eye Of The Tiger', de 'Rocky'.

Les Nits Temàtiques d'enguany han comptat amb 4 actuacions musicals i s'han estès del 7 de juliol al 25 d'agost. Sobre l'escenari del pati interior del Jardí del Pedró de l'Escala, han passat les havaneres de Cavall Bernat i Barca de Mitjana, les peces d'autor de Josep Tero, a més de la xaranga Bufa Tramuntana. El públic ha respost favorablement a cada una de les propostes i en l'últim concert, en particular, s'han aplegat fins a una vuitantena d'assistents.

La formació Bufa Tramuntana va néixer l'any 2016 de la mà d'alguns professors i alumnes de diferents escoles de música de Figueres. Es va convertir així, en la primera xaranga de l'Alt Empordà i d'ençà que han actuat a les festes de la Santa Creu de Figueres, Terrades, Pals o Olot. Aquest divendres el grup ha estat a l'Escala i les entrades eren gratuïtes pels socis del Casal del Jubilat, mentre que el públic en general havia de pagar tres euros.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar