Publicitat
Publicitat

Roben a una gestoria de l'Escala

Una gestoria de l'Escala va patir un robatori la nit de divendres a dissabte. Els autors del fet van forçar la porta d'entrada i, un cop dins, van destrossar l'alarma abans de trobar l'armari on es pensaven que hi trobarien els diners. No van robar cap ordinador ni tampoc van tocar documentació. 

La matinada de divendres a dissabte va haver-hi un robatori a una gestoria de l'Escala. Cap a dos quarts de cinc, el o els lladres, per accedir a l'espai, van forçar el pany de la porta.

Una vegada dins, no van fer cap destrossa. No van tocar cap document ni tampoc van robar cap ordinador. Van anar directes a un armari concret on es pensaven que hi trobarien els diners. Abans de cometre el robatori, van destrossar l'alarma per evitar que continués sonant. 

Fins al lloc dels fets van acudir-hi els Mossos d'Esquadra, que a banda de confirmar el fet, han obert una investigació. Així ens ho han fet saber des de l'Oficina de Comunicació del mateix cos.

Segons ha pogut saber Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà, els propietaris de la gestoria ja haurien formalitzat la denúncia. Fonts properes a la investigació no descarten que es pugui tractar d'un grup que ja hauria actuat en altres poblacions de la comarca.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar