Publicitat
Publicitat

L'Escala Canta ofereix el primer concert del curs d'estiu

El curs de cant d'estiu de l'Escala Canta ha estrenat la primera de les dues sessions de concert de cant que oferiran aquest estiu a l'Escala. La iniciativa està encapçalada per la soprano Sabine Goetz i ens porta sobre l'escenari a joves cantants amb un repertori musical del clacissisme i romanticisme. 

El primer concert d'enguany de l'Escala Canta a l'Alfolí de la Sal ha estat la benvinguda del curs d'estiu de cant que encapçala la tenor alemanya Sabine Goetz i que es cursarà entre el 27 d'agost i el 3 de setembre.

El curs, que està destinat tant a professionals com a estudiants permet d'inscripció de cantants solistes i conjunts vocals. L'activitat culmina amb dos concerts, un inaugural i un altre de cloenda, repartits entre l'Alfolí de la Sal i l'Església de Sant Martí d'Empúries, el proper 2 de setembre. Per la directora del curs, Sabine Goetz, és un plaer disposar d'un entorn com l'Escala 

 

En aquest concert inaugural hi van actuar cinc representants, dos veus femenines, dues de masculines i un acompanyament de piano. El repertori es basava en obres del clacissime i romanticisme, d'autors clàssics. 

 

Sabine Goetz, té una gran experiència professional, però ella mateixa ens confessa que es sent molt còmode en el paper de l'ensenyança 

Un dia abans del final del curs i l'estada a l'Escala ens oferiran un segon concert a l'Església de Sant Martí d'Empúries, serà el proper 2 de setembre a les 20h. Sota el títol de "Sembles una flor" es seguiran repassant clàssics con Shummann i Brahms.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar