Publicitat
Publicitat

La platja es tancarà tot un dia per Festa Major

La Plaja del nucli antic de l'Escala estarà tancada durant tot el dia el divendres dia 1 de setembre. El motiu és que s'ha d'instal·lar una de les activitats de Festa Major, l'Humor groc'. Les inscripcions per a totes les activitats de festa estan obertes.

De dijous a diumenge de la setmana vinent l'Escala celebra la seva Festa Major.Una de les activitats que és novetat és 'Humor groc', que es fa el divendres dia 1 a partir de dos quarts de set de la tarda a La Plaja.S'ha programat en lloc de la gimcana de cada any i preveu activitats tant a la sorra com a l'aigua.D'aquí, que aquest divendres dia 1, per tal de facilitar el muntatge, la platja estarà tancada tot el dia.'Humor groc' està inclòs dins les activitats per les quals consta que cal inscripció prèvia, que s'ha de formalitzar a inscripcions.lescala.cat.L'objectiu d'apuntar-se amb antelació és que els participants evitin les cues. Des de la Comissió de Festes es demana que tothom s'apunti al que realment vol participar.L'any passat un quinze per cent dels inscrits no es va presentar a l'activitat escollida.

En el moment de redacció de l'informatiu encara hi ha places per a totes les activitats, tot i que en algunes, com les visites al MARAM, només en queden un parell.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar