Publicitat
Publicitat

Els reptes del Doctor Soler tornen a passar per l'Escala

El Doctor Carles Soler torna a escollir l'Escala per un dels seus reptes que consisteixen a fomentar la pràctica esportiva a la comarca. En aquesta ocasió ha triat Empúries amb un circuit pràcticament circular de sis quilòmetres, que es poden fer caminant o corrent. L'inici i final és a la zona del Molí.

Per segona vegada, l'Escala torna a ser escenari dels reptes del Doctor Carles Soler. El primer va ser l'agost del 2019 a la zona de Montgó i el segon s'està fent aquest agost, però a la zona d'Empúries. És una activitat que promou el doctor per tot l'Alt Empordà amb l'objectiu de fomentar la pràctica esportiva, sigui caminant sigui corrent.

El recorregut que s'ha programat per aquest mes té sis quilòmetres, que es poden fer amb dues hores a un ritme tranquil. L'inici és just a l'entrada del Molí, és a dir, al camí Les Corts i el final, el rec del Molí. L'itinerari passa pel Passeig d'Empúries. 

Recomanen als i les participants que si fan el recorregut el registrin a l'aplicació Strava. 

Entre els registrats, sortejaran un dinar per a dues persones al restaurant El Molí.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar