Publicitat
Publicitat

Nova temporada de sortides teatrals

Després de l'aturada per vacances, l'Escala reactiva les sortides teatrals a Barcelona. De moment s'han programat cinc espectacles, el primer d'ells per veure el musical 'The Producers' el dia 21 de setembre.

Torna una nova temporada de sortides teatrals a Barcelona, una activitat més que consolidada i amb un públic fidel. Enguany el primer espectacle, la primera sortida està programada pel dijous 21 de setembre. On està previst gaudir del nou musical d'Àngel Llàcer i Manu Guix, 'The producers, una extraordinària i divertidíssima comèdia creada per Mel Brooks que té l'honor de ser el musical més premiat de la història. La reserva per aquesta sortida, que inclou autocar i entrada al teatre, ja es pot demanar a l'oficina de turisme. 

 

De moment s'han previst quatre sortides més, totes d'estils diferents perquè hi trobem musicals, comèdies, opcions familiars, espectacles de gran format i també opera.

 

Com passa habitualment, al llarg de la temporada aquesta llista pot augmentar amb l'estrena de nous musicals. Una de les que possiblement s'afegirà a última hora, és la sortida per gaudir un any més del musical infantil 'El Petit Príncep' i és que aquest 2023 se celebren els 10 anys de la seva estrena i l'efemèride ho mereix. Els interessats en assistir alguna de les sortides, poden tramitar la seva reserva a l'oficina de turisme. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar