Publicitat
Publicitat

Arriba la primera edició de la Fira del Peix Blau.

Viu en Blau, estrena aquest any la Fira del Peix Blau que es celebrarà el 2 de setembre. Un projecte que inclou també una sardinada popular una setmana més tard, el 9 de setembre, acompanyada de diverses activitats.

El proper 2 de setembre, dia central de la Festa Major de l’Escala, es  celebrarà  la primera edició de la Fira del Peix Blau, una nova acció dins de la campanya promocional “Viu en Blau” que van crear l’any passat entre l’Ajuntament de l’Escala i la Confraria de Pescadors, que compta amb el suport del Grup d’Acció Local Pesquer.En aquesta primera entrega s'han programat diverses activitats que es faran a La Clota.

L'activitat es suma a les organitzades des del MARAM durant l'estiu.L’objectiu és posar en valor la pesca del peix blau en tots els àmbits.

Pel 9 de setembre s'ha programat una nova activitat que inclou, entre d'altres, una sardinada i una cantada d'havaneres, aquesta vegada a La Riba.

Aquest any s’han elaborat uns Paquets turístics que han combinat durant tot l’estiu activitats al Maram amb diferents propostes de touroperadors nàutics del municipi.

Pel que fa als restaurants, la Campanya Gastronòmica del peix blau d'enguany s’allargarà tot l ’any 2023 amb la voluntat de promocionar les  propostes de peix blau dels cuiners locals durant tota la temporada. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar