Publicitat
Publicitat

El segon equip comença amb moltes ganes la pretemporada

El segon equip del FC l'Escala comença a preparar-se pel retorn. Després d'un any sense jugar, el club torna a apostar-hi. Enguany, però, amb Marquet com a entrenador i amb pràcticament una plantilla de quilòmetre zero. La pretemporada ha començat, però no amb tots els efectius, ja que molts treballen a l'estiu.

Cada dia queda un dia menys perquè el recuperat segon equip torni a fer passar bones estones als aficionats escalencs. El nou entrenador, Marquet, ja ha començat a treballar amb els jugadors, pràcticament tots escalencs, com Sergi Marín, Samad Baghou, David de Paz i Jon Comas. En ser un poble turístic, el tècnic no pot disposar de tot el grup de la plantilla perquè molta treballa.

Un gruix important de jugadors que s'han incorporat al segon equip vestien la samarreta del Viladamat el curs passat com ara Eric Quesada, Alberto Matilla, David Puig, Robert Fernández o el mateix Sergi Ramírez, que tornarà al Nou Miramar.

Ramirez, que va desvincular-se del primer equip de l'Escala l'octubre de 2020 perquè va anar a marxar a viure a Múrcia i Argi va passar a ser el capità. Ara al jugar amb el segon equip està coneixent als seus nous companys com Eloi Sancho i Xavi Leonard.

Tots ells militaran a la Quarta Catalana amb l'objectiu de signar una gran temporada, un curs que tindrà trenta jornades. L'Escala haurà de jugar amb equips veïns com per exemple el Verges, el Jafre i l'Armentera, rivals atractius per l'espectador.

El primer partit a casa serà justament contra el Verges, el diumenge 24 de setembre a les quatre de la tarda, però la setmana abans, els anxovers hauran debutat al camp del Fortià.

Perquè l'equip arribi amb les millors condicions possibles a l'estrena disputarà, en principi, tres partits amistosos a casa, que podrien ser-ne finalment quatre. Els que sí que estan confirmats són els de l'Anglès d'aquest dissabte a les set; el del Camallera del 2 de setembre a les 20 h i el del Sant Gregori, el 9 de setembre. Podria confirmar-se un nou partit el dia 6. © 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar