Publicitat
Publicitat

Les Anxovetes omplen de gom a gom el Club Nàutic

Les anxovetes van omplir fins a vessar la seu del Club Nàutic l'Escala, interpretant tot el seu repertori d'havaneres, cançons de taverna, sardanes, rumba i molts més estils. Aquest concert completa un cicle d'activitats d'estiu que han estat un èxit rotund, així com també tot el conjunt d'activitats nàutiques d'aquesta temporada.

Pocs escenaris més mariners, que l'entorn d'un port, per dur a terme un concert d'havaneres. Els entorns de la seu del Club Nàutic l'Escala es van omplir de gom a gom per gaudir del concert de les Anxovetes, una cita molt especial, marcada al calendari d'estiu d'aquesta entitat

El repertori de les Anxovetes és sinònim d'èxit assegurat i es que la combinació d'havanera, rumba, cançó de taverna o sardanes de la ma d'aquest grup és únic i molt singular. Des de la mateixa entitat estaven realment entusiasmats amb aquest ple, amb el regust un xic amarg que hi hagi gent que s'ha quedat fora de poder veure l'espectacle.

Un concert, que engloba tot un conjunt d'activitats d'estiu, que també han tingut molt boina acollida, al mateix temps que també s'ha fregat el ple del nivell d'ocupació del Club. 

Un estiu ja sense restriccions per la pandèmia, fet que segons els responsables del Club, també pot ser un factor clau per aquesta ocupació tan alta, tant a les activitats com tot el referent als esports nàutics que programa el Club Nàutic l'Escala.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar