Publicitat
Publicitat

Carla Herrera no continuarà i Eva Guinart retornarà a les pistes

Avui dilluns, els sèniors femení i masculí del Club Bàsquet l'Escala comencen els entrenaments per preparar la nova temporada. Entre els dos equips hi haurà pràcticament més de deu baixes, una d'elles la de Carla Herrera que s'ha retirat del bàsquet. I una de les incorporacions serà el retorn d'Eva Guinart a les pistes.

Carla Herrera deixa el bàsquet als 36 anys. Posa punt final a la seva carrera esportiva. Ha estat jugadora del CB l'Escala pràcticament durant tres dècades i els últims deu exercicis ha estat la capitana del sènior femení. La decisió no ha estat fàcil.

Herrera sempre ha jugat al mateix club. Va començar als vuit a l'escoleta i als onze va federar-se. A partir de llavors, ha passat per totes les categories del club fins a arribar al primer equip amb el qual ha jugat divuit anys.

Quin ha estat el millor record?

El pitjor record esportiu va ser la primera volta d'aquesta passada temporada, el personal, la pèrdua de la seva gran amiga Anna Casabella.

Herrera no marxa del tot.

Qui ha parlat de Carla Herrera és Eva Guinart, que retorna a les pistes.

I el que dèiem Eva Guinart tornarà a vestir-se de curt després de pràcticament un any i mig contra el Pallejà, era justament la fase de promoció d'ascens a Primera Catalana.

Guinart ja sap el que és jugar amb Júlia Espinosa, Laida Martínez, Neus Bermejo, Mercè Bolasell i Laura Casals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar