Publicitat
Publicitat

Jordi Xumetra, la primera cara mediàtica del nou projecte del FC l'Escala

La bala de l'Estartit serà la primera cara mediàtica del FC l'Escala de cara a la pròxima temporada a la Tercera Federació. El club ha fet oficial el fitxatge de Jordi Xumetra que havia jugat els sis darrers cursos amb l'Olot, una etapa que l'ha tancada materialitzant trenta-un gols en total.

L'última vegada que Jordi Xumetra va trepitjar el Nou Miramar va ser el 30 de juliol del curs passat. Vestia la samarreta de l'Olot i de fet, va ser l'únic golejador. La bala de l'Estartit saludava abans de començar el partit a Pol Bastidas, Peter València i Marc Marí, jugadors amb els qui compartirà vestidor aquest curs. Justament aquell dia feia declaracions als mitjans de comunicació locals i ja tirava floretes al tècnic Arnau Sala i a la plantilla.

Xumetra arribava a Olot el gener de 2017 i ha tancat aquesta etapa amb trenta-un gols. Sis temporades després canvia d'equip. Ara té 37 anys i va formar-se a Can Barça i ha jugat a equips com el Figueres, Espanyol B, Girona, Elx, Llevant, Saragossa i Olot. Amb l'Elx va fer un golàs des del mig del camp contra l'Almeria i amb el Llevant va jugar a la Primera Divisió. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar