Publicitat
Publicitat

Presentada la 45a Cantada d'Havaneres de l'Escala

La Penya Blaugrana de l'Escala i l'Ajuntament de l'Escala han presentatel cartell de la 45a Cantada d'Havaneres de l'Escala. Una edició que comptaran amb Els Pescadors de l'Escala, l'Espingari i Americanus.

L'Escala celebrarà el pròxim dijous tres d'agost a les deu de la nit la tradicional Cantada d'Havaneres a la platja. Una edició que comptarà amb la innovació del grup Americanus, el ritme mediterrani de l'Espingari i els de casa Els Pescadors de l'Escala. Ells seran els protagonistes d'una edició molt especial, la número 45, un any més amb Espartac Peran serà el presentador. 

La Cantada d'Havaneres de l'Escala és una de les activitats més multitudinàries de les que s'organitzen anualment al municipi, omplint tot l'entorn de la Platja. 

 

Per segon any el cartell és obra de Roser Bona, enguany una proposta fresca, molt marinera i amb aires escalencs.

Per primera vegada es podran comprar els tiquets per accedir a la zona de la Riba, per internet. Una opció per millorar la gestió d'aquell espai i agilitzar els tràmits. Com en anteriors edicions, l'entrada a aquest espai té un cost de 5 euros i inclou també el cremat i la cuca de llum.

 

Tots els amants de les havaneres tenen un cita el primer dijous d'agost a les deu del vespre a la platja de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar